KATEGORIE PRODUKTÓW

Obróbka termiczna

Doskonałe uzupełnienie każdej kuchni w drobny jak i większy sprzęt do obróbki termicznej poddając gotowe potrawy lub pół produkty na wpływ wysokiej temperatury co przekłada się na pożądane walory  jakie chcieliśmy otrzymać jak wygląd, konsystencja a także określony smak i zapach.

Obróbka termiczna

Podkategorie

  • Kontakt grille

    Kontakt grille to niezwykle przydatne urządzenia, w które warto zainwestować nie tylko w lokalach gastronomicznych, ale również w przypadku naszego domowego gospodarstwa.

  • Frytownice gastronomiczne

    Frytownice gastronomiczne stanowią podstawowe wyposażenie wielu lokali. Oczywiście, jeżeli zdecydujemy się na bezpieczne i profesjonalne rozwiązania, takie jak na przykład produkty z naszej oferty, możemy liczyć na efektywną i zadowalającą pracę.

  • Gofrownice gastronomiczne

    Gofrownice do lokali gastronomicznych to profesjonalne sprzęty, które wyróżniają się wysoką wytrzymałością i świetną jakością wykonania. Inwestycja w tego typu urządzenia pozwala na ich bezawaryjne i długotrwałe użytkowanie.

  • Naleśnikarki gastronomiczne

    Niezaprzeczalnie naleśniki to jedno z ulubionych dań, za którym przepadają wszystkie dzieci, ale chętnie sięgają także dorośli. Naleśniki można jeść na słono, a także na słodko. By móc przygotować pyszne naleśniki, potrzebna nam będzie naleśnikarka. Sprawdzi się ona zarówno w domowym zaciszu, jak i nie może jej zabraknąć w profesjonalnym lokal gastronomiczny.

  • Płyty grillowe

    Płyty grillowe to nic innego jak urządzenia, to została stworzona z myślą o profesjonalnych kuchniach w różnych lokalach gastronomicznych. tego typu płyty grillowe to sprzęty, które posłużą nam do obróbki termicznej zarówno mięs, ryb, jak i warzyw.

  • Urządzenia do hod-dog

    Hot-dogi niewątpliwie kojarzą nam się głównie z barami szybkiej obsługi i stacjami benzynowymi, ale coraz częściej spotykamy je również w innych lokalach gastronomicznych. By możliwe było przygotowanie tych prosty dań, potrzebne nam będzie urządzenie do hot-dogów. Ponadto sprawdzą się one nie tylko w lokalach gastronomicznych, ale stanowią idealne rozwiązanie do naszego domu, gdzie możliwe będzie za ich pomocą w szybkie przygotowanie tej pysznej przekąski.

  • Bemary nastawne

    Bemary gastronomiczne nastawne to urządzenia, które śmiało możemy nazwać niezbędnym elementem wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego. Pozwalają one na zachowanie szybkiego tempa wydawania zamówionych posiłków oraz zapewniają płynność pracy, co także jest niezwykle ważne.

  • Tostery gastronomiczne

    Z całą pewnością jedną z najpopularniejszych przekąsek są tosty. Bardzo chętnie sięgamy po nie w domach, ale równie często królują one w menu lokali gastronomicznych. żeby móc przygotować pyszne i chrupiące tosty, potrzebne na będą odpowiednie urządzenia. Niewątpliwie wybierając wyposażenie lokalu gastronomicznego, nie możemy pominąć tosterów.

  • Opiekacze gastronomiczne

    Proponowane przez nas profesjonalne opiekacze gastronomiczne zostały wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu cechują się niezawodnością podczas pracy, wytrzymałością oraz są niezwykle wydajne.

  • Salamandry gastronomiczne

    Niewątpliwie salamandry gastronomiczne, które proponujemy w tej kategorii, znacznie ułatwiają pracę w każdej kuchni. Są to wszechstronne urządzenie służące do obróbki termicznej.

  • Kuchenki

    Niezaprzeczalnie lokale gastronomiczne, zarówno nowopowstałe, jak i te, które są dobrze rozpoznawalne na rynku, dążą do tego, by ich zaplecze kuchenne i kuchnie były nowoczesne. Dlatego też coraz częściej w gastronomii spotykamy się z kuchniami indukcyjnymi, ale także wiele lokali gastronomicznych zostaje wyposażonych w profesjonalny kuchenki mikrofalowe.

  • Patelnie uchylne

    Patelnie uchylne to profesjonalne sprzęty przeznaczone do obróbki termicznej produktów spożywczych, a w szczególności sprawdzą się one podczas smażenia na oleju.

  • Taborety

    Taborety gastronomiczne to niskie i przenośne palniki, które mimo swoich niewielkich rozmiarów, umożliwiają nam przygotowanie dość dużej ilości potraw. Są niezwykle stabilne, dlatego też bez przeszkód możemy na nich stawiać różnorodne garnki o różnorodnej pojemności.

  • Gyrosy

    Gyrosy to popularna jednocześnie smakowita potrawa mięsna, która cieszy się dużym zainteresowaniem w naszym regionie. Zazwyczaj przygotowuje się je z wieprzowiny, kurczaka lub baraniny, a żeby można było tego dokonać, niezbędny jest nam właściwy do tego sprzęt o takiej samej nazwie.

  • Witryny

    Witryny grzewcze to niezwykle profesjonalne sprzęty gastronomiczne, które będą nam przydatne do eksponowania oraz przechowywania różnego rodzaju produktów spożywczych i uprzednio przygotowanych potraw.

  • Rożna

    Przeznaczona do przygotowywania kurczaków stanowią niezwykle popularne urządzenia, które cieszą się narastającym zainteresowaniem. To dzięki nim możliwe jest przyrządzenie dobrze wypieczonych i smacznych ćwiartek, piersi z kurczaka lub nawet innych elementów.

  • Lampy do podgrzewania potraw

    Lampy grzewcze to niewątpliwie niezbędne akcesoria, które powinny znaleźć się w lokalach gastronomicznych. Będą one przydatne do podgrzewania gotowych już dań, czekających na dostarczenie do klientów.

  • Pozostałe

    Zdajemy sobie sprawę z tego, że nie wszystkie produkty od razu można posegregować i uporządkować w określone kategorie, dlatego też w tym miejscu znajdują się niezbędne dodatki dla wielu lokali gastronomicznych, stanowiące doskonały uzupełnienie w wybranych już produktów.

Aktywne filtry