GastroChef
Hurtownia gastronomiczna
W tegorocznej, piątej edycji plebiscytu ORŁY HURTOWNICTWA GastroChef znalazł się w zaszczytnym gronie laureatów konkursu, uzyskując pierwsze miejsce w Warszawie.
Frytkownica jest niezbędnym elementem wyposażenia każdej restauracji – nie tylko tej serwującej potrawy w stylu fast
Prowadzenie lokalu gastronomicznego to ogromne wyzwanie – szczególnie jeżeli mowa o pizzerii. Konkurencja jest ogromna; na rynku jest bardzo dużo restauracji serwujących to
Gofry i naleśniki to jedne z ulubionych przysmaków Polaków. Popularność tych potraw sprawiła, że wiele lokali serwuje te dania. Pyszne gofry i naleśniki to przepis na sukces
Wybór profesjonalnego ekspresu do kawy powinien być niezwykle staranny – w końcu to najważniejszy element
Mały lokal gastronomiczny może stanowić duże wyzwanie pod względem wyboru wyposażenia. Nieduża przestrzeń znacznie ogranicza nasze możliwości, a właściciele takich obiektów
Restauratorzy mają przed sobą obecnie wiele wyzwań i wymagań, którym muszą sprostać, aby utrzymać się na rynku. Jednym ze sposobów, który pozwoli wybić się lokalowi na tle
Nie ma chyba na świecie ani jednego człowieka, który nie miałby swojego ulubionego deseru. Torty, croissanty, napoleonki, szarlotki, brownie, muffinki, pączki czy lody – te
Dla każdego właściciela lokalu gastronomicznego oczywiste jest, że urządzenia do obróbki termicznej to niezbędny element wyposażenia profesjonalnej kuchni. Tak naprawdę to
Urządzenia do obróbki mechanicznej to nieodzowne akcesoria w każdej profesjonalnej kuchni. Pozwalają na usprawnienie procesu przygotowania posiłków, zwiększają wygodę i
Wybór najlepszego pieca konwekcyjno-parowego może być trudny – na rynku dostępny jest bardzo szeroki