- -8%
- Zapytaj o dostępność
Przy zamówieniach powyżej 900 zł - dostawa GRATIS!
Napisz lub zadzwoń: 22 270 61 13
Salon w Warszawie: zobacz galerię lub mapkę dojazdu
Do darmowej dostawy brakuje: 900,00 zł
1 091,01 zł brutto
887,00 zł netto
829,17 zł brutto
674,12 zł netto
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 826,04 zł brutto2 945,85 zł brutto
2 395,00 zł netto
2 238,85 zł brutto
1 820,20 zł netto
Najniższa cena w okresie 30 dni przed promocją: 2 297,76 zł bruttoOferowana przez nas grille gastronomiczny kontaktowe żeliwne w zależności od Proponowanego przez nas modelu posiadają na przykład specjalną rynienkę na tłuszcz, który wydziela się podczas grillowania. Tego typu rozwiązanie umożliwia znaczne utrzymanie czystości podczas pracy, a także możemy liczyć na to, że posiłki będą dzięki temu jeszcze mniej kaloryczny i zachowają tym samym odpowiedni smak i aromat. Na uwagę zasługuje również fakt, że w zależności od proponowanych przez nas modeli możemy liczyć na odpowiedni zakres temperatury, co tym samym pozwala na przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw. Na naszym grillu żeliwnym z powodzeniem można przygotować mięsa, ryby i warzywa.
Niewątpliwie grilla stanowią jedne z podstawowych urządzeń, które są niezbędne w każdym lokalu gastronomicznym. Te proste i bezawaryjne urządzenia, które posiadają górną i dolną płytę grzewczą, aczkolwiek nie jest to obowiązkowe rozwiązanie, w tej kategorii proponujemy w wykonaniu z żeliwa. Pod płytami zostały umieszczone mocne grzałki, które sprawiają, że powierzchnia płyty nagrzewa się do wysokiej temperatury, a ciepło przekazywane jest na produkt, który znajduje się na tym urządzeniu. Oczywiście zdecydowana większość profesjonalnych tego typu urządzeń kontaktowych posiada obudowę wykonaną z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Oznacza to, że urządzenie będzie wytrzymałe, zostało solidne wykonane, a także walce łatwo jest je utrzymać w czystości. Ponadto tego typu sprzęt jest odporny na różnego rodzaju uszkodzenia mechaniczne, a także kwasy i tłuszcze, które znajdują się w przygotowywanej żywności.
Powierzchnia robocza, która w tym przypadku została wykonana z grubego żeliwa, na całej swojej powierzchni przekazuje energię cieplną o do konkretnej potrawy. Tego typu rozwiązanie jest niewątpliwie solidne i szczególnie doceniane w gastronomii.